Collectieve aankoop tunnelplastic

Collectieve aankoop tunnelplastic

Er kwamen signalen dat een aantal mensen met een tunnelkas van plan was de plasticfolie te vervangen. Gezien de oppervlakte is dit een kostbare geschiedenis. In kleine kring werd besloten om gezamenlijk prijs te vragen om de kosten te drukken.

Er zijn bij eerder bekende leveranciers en enkele die op internet gevonden zijn intussen prijzen gevraagd en er is een keuze gemaakt op prijs en kwaliteit. De laagste prijs komt uit op ca. € 1,05 per m². Dat is zodanig laag dat wij nu iedereen in de gelegenheid stellen om mee te doen met deze collectieve aankoop.

Wat kunnen wij u aanbieden:

  • Heldere Uv- bestendige folie, dik 20 micron, breed 8, 9, 10 en 12 m
  • Spanband: rol van 100m voor € 9,=
  • Reparatietape 5 cm br., 33m lang € 5,50; 10 cm breed € 11,=

Wilt u nadere info, kijk dan op de website van Agroboy.nl: tunnelfolie (long life) en accessoires.

Voorwaarde voor het meedoen is dat het volledige bedrag van de bestelling vooraf wordt gestort op onze rekening bij de Rabobank. De leverancier stuurt niet iedereen een afzonderlijke rekening, maar rekent met de Vereniging af en heeft zo ook geen risico op wanbetaling.

Omdat voor het leggen van de folie een hogere buitentemperatuur nodig is, kunt u tot einde februari bestellen door invulling van een formulier dat in onze schuilruimte ligt. Heeft u hulp nodig bij het opmeten, dan kunt u dit ook aangeven. Na ontvangst van uw bestelling controleren wij uw meters en krijgt u bericht wat u moet betalen.

Een ploegje deskundige vrijwilligers is bereid mee te helpen bij het trekken en spannen van de folie over de bogen en frames. Juist dan heb je nl. veel handen tegelijk nodig en ook ervaring. U kunt dit aangeven op het formulier. Spitwerk e.d. valt niet onder het vrijwilligerswerk.